Новини

For Everyone Who Knows, Understands and Enjoys English!

Усім відома істина: якщо час промайнув швидко – це означає, що він проведений із користю і був насиченим лише приємними подіями та позитивними емоціями. Ось таким і був тиждень англійської мови у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця з 8 по 12 лютого 2021 року під гаслом «For Everyone Who Knows, Understands and Enjoys English!».

У цей період з кабінетів доносився шум, гамір, сміх, бо ліцеїсти занурилися в круговерть подій, адже їх чекали ігри, змагання, вікторини, квести, виставки, усні журнали, тощо.

Першокласникам було надано право розпочати тиждень англійської мови. Вони відповідально віднеслися до виготовлення вітальних листівок-валентинок та презентували їх друзям разом із вчителем Валігурою Т.Я.

Учні 2-Б класу узагальнили свої знання англійського алфавіту, взявши участь у «ABC Party». Діти об’єдналися у 3 команди та змагалися у грі, удосконалюючи навички читання, письма, аудіювання та говоріння.

Для учнів 3-А класу вчитель Скакальська О.В. провела вікторину «I Know Everything». За допомогою ігор діти вдосконалювали мовленнєві навички, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу. Було дуже цікаво та пізнавально!

А учні 5-А класу (вч. Мишко В.М.) брали участь у вікторині «Magic English». П‘ятикласники працювали в групах та показали гарні знання з англійської мови, продемонстрували свою ерудицію та кмітливість.

 Інтелектуальна гра “The Cleverest”, яку провела Скакальська О.В. для учнів 7-А класу у вівторок, 9 лютого, пройшла в атмосфері захоплення та активного змагання. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання за звання «Найрозумніший».

Того ж дня на усний журнал «Interesting Facts from the History of English!» вчитель  Мишко В.М. запросила учнів 10 класу. З неабияким інтересом була сприйнята інформація про зародження мови в період раннього Середньовіччя та її розквіт у наш час. Бесіда з присутніми супроводжувалася  мультимедійною  презентацією, а закінчилася вікториною.

У середу, 10 лютого, для учнів 6-х класів Скакальською О.В. було проведено інтелектуально-пошукову гру-квест «Keep Your Eyes Open». Команди «Black and White», «Grey Cloud», «Star» та «Cherries» з цікавістю виконували усі завдання та переходили з однієї станції на іншу.

Хто ж не любить подорожувати? Учні 7-Б класу (вч. Мишко В.М.) запросили друзів здійснити відео-подорож «Trip around London» у четвер, 11 лютого. Під час екскурсії всі учасники ознайомилися з визначними місцями, милувалися краєвидами Лондона, багато нового дізналися про його сучасне та історичне минуле.

Цікаво пройшла і конкурсна програма для учнів 9-х класів «Trip to the United Kingdom» (вч. Скакальська О.В.). У конкурсі брали участь команда 9-А класу «British Students» та команда 9-Б класу «Gorgeous». Дев’ятикласники показали хороші знання з англійської мови та добре розвинені мовленнєві вміння.

У 4-В класі відбулися змагання у формі гри «The Best English Learner» (вч. Валігура Т.Я.). Діти виконували різні вправи, пригадуючи вивчений матеріал, змагалися у логічних завданнях, презентували свої проєкти. Найстаранніші  учні отримали грамоти та призи.

Учні 8-Б класу  (вч. Примак О.С.) підготували інформаційну годину на тему «Why Should I Learn a Foreign Language?». Після перегляду відео про користь вивчення іноземної мови для життя та здоров’я людини ліцеїсти презентували свої доповіді про сім лайфхаків вивчення іноземної мови.

Напередодні Дня святого Валентина учні 11 класу виготовили яскраву та романтичну фотозону. Ліцеїсти підійшли до виконання завдання старанно, творчо та оригінально.

Тиждень англійської мови завершено. Святкова атмосфера в ліцеї сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів. Кожен день був особливим. Вчителі англійської мови разом зі своїми вихованцями створили справжнє свято – свято знань, краси та гармонії. Всі заходи були надзвичайно цікавими, насиченими активною працею і добрим позитивним настроєм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button