Новини

Спільне чергування в ім’я життя!

          Десятки років, а Волинському ліцею імені Нестора Літописця цьогоріч виповнюється 60,  одним із ризикових моментів  шляху дитини до  освітнього закладу є пішохідний перехід  вул. Льотчиків-визволителів. Впродовж усього часу колектив педагогів, батьків, учнів неодноразово звертався до  органів влади із проханням допомогти облаштувати безпечний пішохідний перехід, особливо надіялись на це при початку реконструкції вулиці. Але…  Сподівання залишаються мріями.

          З метою забезпечення безпечного освітнього середовища у закладі було запроваджено і вже більше 25 років здійснюється чергування педагогів та старшокласників на пішохідному переході, з метою попередити та застерегти порушення правил вуличного руху  його учасниками.  Для цього встановили додаткові попереджувальні написи,  одягнули чергових учнів  у яскраві світловідбивні жилети, при допомозі батьків встановили відеокамери та знаки  проведення відеофіксації.

          Та навіть і за таких профілактичних дій  зустрічаються часті випадки, які  лише дивом закінчуються щасливо.  Особлива тривога настає у зимовий період, за складних погодних умов, темну пору доби.

          І ось сталася радісна подія, коли з понеділка 25 січня 2021 року на спільне чергування в ім’я  життя  прийшла допомога від поліцейських Кременецького відділення. Саме вони, кожен день  тижня були на чергуванні із учнями ліцею.  Наскільки впевненішими стали учні, працівники ліцею за безпеку дороги до закладу освіти. Наскільки  ввічливими стали водії,  дбаючи за майбутнє України.

          Дякуємо Вам, працівникам правопорядку за допомогу. Надіємось, що це не одноразова акція.

          Життя – найбільша цінність на землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button