Новини

Стежками рідного краю. Кременецький ботанічний сад

З настанням весни оживає, розквітає, буяє в зелені трав рідний край. Зачаровує своєю красою дітей і дорослих. Хочеться мандрувати, пізнавати історію та милуватися дивовижними краєвидами України.

Учні 2-Б класу вивчали тему «Я у ботанічному саду» з  інтегрованого курсу «Я досліджую світ» не в стінах рідного ліцею, а здійснили цікавий туристичний похід у Кременецький ботанічний сад.

Провідний фахівець Юлія Іванівна Бондючна розповіла про історію Кременецького ботанічного саду, провела дітей різноманітними експозиційними стежками, розповіла цікаві факти про рослини.

Школярі загадали бажання біля бука, помилувалися ніжними квітами в саду магнолій, зацікавилися тисом і рододендронами. Роздивилися уважно гінкго і пригадали оповідання Катерини Міхаліциною «Хто росте у парку», де розповідалося про «срібний абрикос».

Привернула неабияку увагу другокласників  експозиція «Трон природи». Юлія Іванівна провела вікторину «Рослини Кременецького ботанічного саду».

По дорозі до саду діти ознайомилися з будинками-близнюками, пройшлися стежками меморіалу Слави, оглянули статую Кременецької Мадонни.

У дітей  та батьків  залишилися позитивні емоції від подорожі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button