Новини

З Днем Збройних Сил України!

6 грудня ми відзначаємо День Збройних Сил України.

У цей день учні та колектив Волинського ліцею імені Нестора Літописця приєднується до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів. Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання та всіх благ!!!!

Божих благословінь Вам і Вашим родинам!!!! Зі святом!!!!

Волинський ліцей імені Нестора Літописця мав сьогодні за честь вітати працівників Кременецького військового комісаріату, ветеранів АТО. Урочистості розпочав начальник центру Кременецького районного територіального центру комплектування та спеціальної підтримки полковник Юрій Михайлович Фещенко Він висловив щиру подяку військовим та працівникам за їхню почесну працю та нагородив медалями і нагородами. Особливу відзнаку отримав священник Георгій (Прокопчук) за великі труди та волонтерську діяльність.

З привітальним словом виступив директор ліцею Мишко Володимир Іванович. Він відзначив велику довіру людей до нашої армії. Юрій Михайлович в свою чергу подарував в музей Військової Слави, який знаходиться в ліцеї, дуже цінні та раритетні книги.

Учні нашого ліцею приготували святковий концерт для захисників та захисниць. Прозвучали теплі слова подяки нашим воїнам, а вихованці вокальної студії «Гармонія» виконали пісню «Вітаю», солістка Альбіна Храневич. Згадали хвилиною мовчання тих, які вже не повернуться додому…

Віра Горобець та Оксана Пасічник дуже чуттєво виконали пісню «Над землею тумани». Учасники хореографічного ансамблю «Намистинки» (керівник Залюбовська-Ширма Н.Б.) подарували веселі таночки «Черевички» та «А ручки хлоп-хлоп». Звичайно, ми гордимося тим, що тривалий час співпрацюємо з військовою частиною, яка дислокується у Сєвєродонецьку (Луганська область). З допомогою нашого військкомату ми передавали на схід гостинці до Дня Збройних Сил України, до Великодніх свят тощо. Великою приємністю було отримати від них подарунок до святого Миколая – це чудова статуетка Лицара, адже наш спортивний клуб носить назву «Лицар». Ансамбль вчителів «Надія» подарував присутнім веселе попурі українських народних пісень. Ще вихованці вокальної студії «Гармонія» подарували присутнім пісні «Щастя» та «Благослови». А вчитель музичного мистецтва Форсюк Н.В. зачарувала піснею «Очі волошкові». Після концерту вчитель історії Савчук В.М. провів для усіх екскурсію в музеї Військової Слави.

Ми гордимося тим, що подарували частинку свого тепла та хороший настрій нашим воїнам!!!!

Закінчаться війни, помиряться люди,
І спів солов’я у повітрі повисне,
Наші діти і внуки гордитися будуть,
Що Ви для них захистили Вітчизну!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button