Новини

“Земля – найчарівніша планета у Всесвіті”

ЗУПИНИСЯ, ЛЮДИНО, НА МИТЬ…
І ВІДЧУЙ, ЯК ПЛАНЕТІ БОЛИТЬ.
ЯК ІЗ СЕРЦЯ КРИК ВИРИНА –
ЗУПИНИСЯ, ЗЕМЛЯ В НАС ОДНА!

«За чисте довкілля!» – cаме під такою назвою пройшов інтелектуальний урок-квест з ініціативи членів шкільного євроклубу «МЕРИДІАН».

Мета заходу – розширити знання учнів про природу, сприяти становленню екологічного мислення, розвивати навички самостійного пошуку знань, виховувати спостережливість, самопізнання та ставлення до навколишнього світу як до частинки самого себе.

19 учнів євроклубу стали учасниками надзвичайно цікавої та динамічної інтелектуальної гри, яка передбачала проходження 5 основних етапів, на кожному з яких учасникам було запропоновано виконати різноманітні завдання, що пов’язані із датою 20 березня, адже в цей день увесь світ відзначатиме День нашої планети.

Міжнародний День покликаний не стільки покращувати екологію у світі, скільки звертати увагу людини на проблеми, які вона створює своєю діяльністю. Це свято прийнято відзначати з метою поваги та піклування про навколишнє середовище.

Підсумковий етап квест-уроку закінчився афоризмом Василя Симоненка: «Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини».

Поміркуймо всі над цими словами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button