Новини

Майстер-клас від художника

Мастихін… Таке незрозуміле для багатьох слово. А для художниці Ольги Зозулі  – це цілий світ: творчий,  емоційний, барвистий. У художній студії «Колорит» Волинського ліцею імені Нестора Літописця майстриня провела майстер-клас, продемонструвавши етапи роботи над картиною мастихіном. Ліцеїсти мали можливість спостерігати за цим хвилюючим процесом, ознайомитися із особливостями роботи олійними фарбами, розглянути цей незвичний інструмент, зрозуміти принцип роботи.

Присутнім було дуже цікаво поспілкуватися з Ольгою Федорівною, дізнатися про поєднання кольорів, значення розчинника для фарб. Учні поділилися із майстринею своїми творчими здобутками, продемонстрували свої роботи, вислухали поради і настанови. У захоплюючій атмосфері ліцеїсти не відчули як швидко пролетів час, адже мистецтво – це окремий світ, неквапливий момент насолоди, відпочинок від буденності. Ми щиро вдячні пані Ользі за зустріч,  приємне спілкування, можливість доторкнутися до прекрасного.

Окрема подяка майстрині за подарунок, який вона презентувала для нашої художньої студії «Колорит» – олійні фарби, полотно, палітри, мастихіни. Сподіваємося, що мистецький центр «Сузір’я» ще не одноразово буде мати можливість насолодитися картинами цієї талановитої  художниці.

У переддень весняного жіночого свята бажаємо пані Ользі  продовжувати підніматися сходинками творчого зростання, нести у світ прекрасне, здоров’я їй і  її сім’ї. І нехай кожен день буде таким яскравим і життєрадісним, як її картини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button