Новини

Турнір, присвячений пам’яті…

15 березня 2023 р. в спортивному залі Волинського ліцею імені Нестора Літописця відбувся сеанс одночасної гри з шахів та шашок, присвячений пам’яті кандидата в майстри спорту з шашок Цигипало Сави Савовичу та до Дня визволення Кременеччини від німецько-фашистських загарбників.

За ініціативою Сави Савовича Цигипало у 2009 році було організовано та проведено перший турнір для інтелектуалів із шахів та шашок, який став надалі щорічним. Нажаль Сава Савович Цигипало відійшов у вічність.  На відкриття ігор у цьому році було запрошено дружину С.С. Цигипало – Олену Петрівну, яка розповіла учасникам турніру біографію чоловіка, цікаві факти з його життя та побажала перемоги у грі.

Сеанс гри відбувся з кандидатом в майстри спорту Бондарем В.В. (шахи) та  директором Волинського ліцею імені Нестора Літописця (шашки). Брали участь усі бажаючі учні 1-11 класів, які отримали велике задоволення від гри. Високою похвалою дітям були слова провідного шахіста Бондара В.В. про належну підготовку та якість гри учасників.

Переможцем  у грі в шашки став Іщук Марко (8-Б кл.), друге місце – Елшанті Адам (9-А кл.), третє – Бєлозьорова Ангеліна (5-А кл.)

Переможцем у грі в шахи став Кириченко Богдан (9-А кл.), друге місце – Гринчак Богдан (випускник ліцею), третє місце – Ванжула Олексій (6-А кл.)

Переможці були нагороджені іменним кубком від родини Цигипало С.С.

Всі учасники турніру висловлюють слова вдячності Валентину Володимировичу Бондару за високу професійну майстерність, суттєві підказки та рекомендації до занять шахами. СОК «Лицар» бажає учням ліцею наполегливості й наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог, добробуту, щастя, злагоди, гарного настрою, рекордних спортивних та особистих досягнень у мирній Україні.

Запрошуємо до активної участі у наступних турнірах!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button