Новини

ДОЄДНАЙСЯ ДО КОЛА ДРУЗІВ ФРО!

Щоб змотивувати дітей учити іноземну мову, у вересні–жовтні 2023 року за підтримки Міністерства освіти і науки України Goethe-Institut в Україні спільно з Українським інститутом розвитку освіти провели конкурс «Доєднайся до кола друзів Фро». Участь у програмі могли взяти всі охочі, незалежно від віку та країни проживання. Учні Волинського ліцею імені Нестора Літописця  Рибак Тарас 7-Б клас (вчитель – Плахтина Т.С.), Іваськевич Софія 5-Б клас (вчитель – Бречко Л.П.), Токарська Злата 5-В клас (вчитель – Карнаух В.П.)  також  долучилися до даного заходу та у листопаді  отримали ектронні сертифікати і подарунки від Goethe-Institut в Україні.

Для участі у конкурсі потрібно було зняти відеоролик тривалістю 2,5 хвилини німецькою мовою, завантажити далі його на YouTube і до 30.09.2023 р. надіслати на Goethe-Institut.  Всі конкурсанти  (учні/учениці, вчителі німецької мови) отримали сертифікати Goethe-Institut про участь у конкурсі в електронному вигляді та призи. Діти та вчителі іноземної мови щиро вдячні Goethe-Institut за надану унікальну можливість проявити свої знання та творчі здібності з німецької мови.

На платформі « Всеукраїнська школа online » розміщено уроки німецької мови (друга іноземна мова). Разом із казковим персонажем – інопланетянином Фро п’ятикласники і п’ятикласниці мають змогу вивчати німецьку мову на початковому рівні. Бажаємо нашим ліцеїстам пройти даний курс для покращення та збагачення своїх знань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button