Новини

Казковий світ ляльки

Учні 8-А класу Волинського ліцею імені Нестора Літописця 7 жовтня мали нагоду відвідати відкриття п’ятої міжрегіональної виставки авторської ляльки «ДивоЛялька» та перший конкурс ляльки на тему: «Міфологія», що проходили в Обласному літературно-меморіальному музеї Юліуша Словацького. Ця виставка зібрала майстринь з усіх куточків України та з-за кордону, які представили свої унікальні роботи та поділилися досвідом виготовлення ляльок. Організаторка виставки – Олена Локатир, очільниця лялькарського гурту «Леля».

Учні з цікавістю оглядали експонати, дізналися про різні техніки та матеріали, які використовуються у створенні ляльок. Виставка не тільки ознайомила їх із традиційним мистецтвом, а й надихнула на власну творчу діяльність. Діти активно обговорювали побачене та ділилися враження. На завершення виставки усіх присутніх пригостили смачною піцою від спонсорів – піцерії «Мона».

Такі заходи сприяють розвитку естетичного смаку, виховують почуття прекрасного, прищеплюють любов до мистецтва та заохочують до творчості, що є важливим аспектом навчання та виховання сучасного покоління. Відвідування виставки стало чудовою можливістю для учнів поглибити свої знання та знайти нові ідеї для власних проєктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button