Новини

Пізнавати – це круто!

Далеко не кожен школяр уявляє собі той довгий і важкий шлях, який проходять колоски зернових культур, вирощені на родючих українських полях, перш ніж вони стануть незмінним атрибутом нашого столу у вигляді свіжого хліба та солодких булочок.

Саме екскурсія на Кременецький хлібозавод допомогла учням 4-А класу Волинського ліцею імені Нестора Літописця  розібратися в цьому питанні та  ще раз пересвідчитися, із якою пошаною слід  ставитися до хліба та праці хлібороба.

Дітей  гостинно запросили до цехів, у яких відчувався  аромат здоби, ванілі , шоколаду, адже тут виробляють дуже  великий асортимент печива, круасанів та булочок.  Діти  з захопленням розглядали унікальне обладнання, що дозволяє виготовити хліб без торкання людських рук, дізналися все про роботу фахівців, які вкладають тепло душі та серця в нашу улюблену продукцію, простежили весь процес виготовлення хлібобулочних виробів. А яким смачним був свіжоспечений, ще теплий хліб, яким четвертокласники із задоволенням поласували! Але родзинкою екскурсії стало те, що школярі відчули себе в ролі справжнього піцайоли. Адже піца, створена  власними руками, – це мега круто і мега смачно!

Безмежно вдячні нашим захисникам і захисницям, що маємо можливість навчатися, пізнавати, творити!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button