Новини

«Стояла я і слухала весну…»

1 травня учні 7-А класу Волинського ліцею імені Нестора Літописця разом з класним керівником Скакальською Ольгою Вікторівною відвідали літературно-меморіальний музей-садибу Лесі Українки у мальовничому селі Колодяжне Ковельського району. Діти дізналися цікаві факти з життя не тільки видатної української поетеси, але і її багаточисленної родини. Ліцеїсти мали змогу побачити фото та документальні матеріали із сімейного архіву, будиночок, в якому жила письменниця, збагатити свої знання про життєвий і творчий шлях відомої волинянки.

Крім того, ліцеїсти відвідали унікальне тюльпанове поле під назвою «Волинська Голландія». Тут із задоволенням милувалися квітковим насадженням, яке займає площу понад 3 га. Семикласники мали можливість ознайомитись з широким розмаїттям сортів, які бачили вперше. Учні насолоджувалися красою побаченого та зробили чудові світлини на фоні неповторних краєвидів та прекрасних фотозон. Ліцеїсти відвідали атракціони та отримали естетичне задоволення від чарівної музики  та позитивної атмосфери.

Додому поверталися сповнені емоцій та вражень, які так необхідні кожному в надскладний час, з усвідомленням того, що краса врятує світ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button