Новини

ВІТАЄМО  КОМАНДУ НАШИХ ПАРТНЕРІВ – ФК “Єврошпон – Смига”

Футбольний клуб “Єврошпон – Смига”  із 2012 року пройшов нелегкий  та на сьогодні успішний шлях.

Тренувальні збори, велика кількість спортивних баталій у різноманітних турнірах та самовіддача юних футболістів при підтримці батьків , професійні настанови тренерів у  цьому 2023/2024 футбольному році принесли значний і вагомий результат.

Вперше  в історії  смизького футболу дитяча команда  потрапила у фінальну четвірку Чемпіонату України U-15!!!

Фінал  відбувся 23-25 червня 2024 року на НТК ім. В. Баннікова у м. Києві.

Цікаві, важкі, драматичні дійства фіналу  на рівні  великого спорту.

У першій грі команді наших партнерів  супртивником була команда КЗ ДЮСШ   “Нива” м. Вінниця. Основний час завершився нічиєю – 1:1 ,  та по пенальті проходить вінницька команда…

В боротьбі за 3-4 місця суперником смижан стали юні футболісти команди ” Фаворит” м. Бориспіль.  І знову за основним часом на табло  2:2 – нічия. Правда, фортуна стала на сторону єврошпонівців! Підсумок чемпіонату: кубок і бронзові медалі у футболістів ФК “Єврошпон” (тренер Владислав Герасимчук) смт. Смига!!!

Колектив  Волинського ліцею імені  Нестора Літописця та СОК “Лицар”  вітає  із високим спортивним досягненям  команду партнерів. Приємно, що у команді ФК “Єврошпон” Смига грає учень 8 класу ліцею – Олесюк Ілля – надзвичайно талановитий хлопець, який  щиро захоплюється великою грою і має мрію  стати професійним футболістом.

Невипадково ДЮФШ ім. В. Лобановського продовжує розширювати співпрвцю з клубами – партнерами , ставлячи на меті  можливість дітям займатися футболом на найвищому рівні . У цьому році такий договір із “Динамо” уклав ФК “Єврошпон” смт. Смига.

Подяка тренерському колективу , адміністрації ФК “Єврошпон” Смига, особисто Василю Ярославовиу Антонюку за здійсненя найзаповітніших мрій дітей та розвиток дитячого спорту.

Надіємось, що  наші  партнерські взаємини слугуватимуть реалізації  спільних  ідей  у виборі  профілів  ліцею, серед  них і спортивного спрямування  для особистісного розвитку кожної дитини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button