Новини

Непоправна втрата…

11 листопада 2021 року перестало битися серце Василюка Афанасія Петровича

Товариство Волинського ліцею імені Нестора Літописця глибоко сумує та висловлює щире співчуття родині, друзям та близьким покійного.

З 1961 року Афанасій  Петрович працював у Кременецькій школі-інтернаті на посаді вчителя трудового навчання понад 30 років.

У 1984 удостоєний звання “ Відмінник народної освіти” та нагороджений медаллю “ Ветеран праці”.

Дивовижний, фантастично талановитий, товариський наставник ще недавно вітав колектив Волинського ліцею імені Нестора Літописця із ювілеєм, а сьогодні його не стало…

Ми  пам’ятатимемо Афанасія Петровича як великого життєлюба,  природолюба, оптиміста, щиру і чуйну людину, творчу особистість. Він  зробив усе, щоб в умовах шкільної майстерні підготувати молоду особу до життя. Майстерня  того часу претендувала на одну з кращих у нашому регіоні, не лише по оснащенню, а й по духу, що формував  майбутнього господаря, народного умільця, юного конструктора та раціоналізатора.

Світла пам’ять про Вчителя назавжди залишиться в серцях тих, кого він навчав, з ким працював, спілкувався,  товаришував, у пам՚яті колективу, який із честю продовжуватиме його справу.

Царство небесне його душі та вічний спокій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button