Новини

Приємна новина – досягнення за високі результати в навчанні відзначені

У Тернопільській обласній раді відбулось урочисте нагородження випускників і випускниць закладів загальної середньої освіти, які за результатами національного мультипредметного тесту отримали 600 балів.

Серед них і Владислав Гібський,  випускник Волинського ліцею імені Нестора Літописця 2022 року.

За високі результати, одержані при складанні НМТ, голова обласної ради Михайло Головко відзначив подяками найкращих випускників Тернопільщини та вручив їм грошові винагороди.
Призначення та виплата таких одноразових премій регламентується Положенням про відзначення преміями учнів, студентів закладів освіти Тернопільщини, яке затверджене рішенням Тернопільської обласної ради.  Організація, координація й контроль за наданням грошових винагород учням, студентам закладів освіти здійснюється Тернопільським обласним комунальним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Михайло Головко побажав випускникам, щоб не зупинялися на досягнутому, упевнено крокували в майбутнє, легко підкорювали всі вершини. «Пам’ятайте, що ви – надія та опора Української Держави! Нехай почуття патріотизму, щирої любові до рідної землі надихає вас на нові та важливі звершення на благо Тернопільщини та України. Усі разом будемо розбудовувати нашу державу після Перемоги!» – наголосив голова Тернопільської обласної ради.

Щиро бажаємо випускникам 2023 року звершень та продовження славних традицій  Волинського ліцею імені Нестора Літописця!

За матеріалами:
https://www.ukr.net/news/details/ternopil/97300522.html
https://www.facebook.com/100058436005444/posts/746955160595677/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button