Новини

Мамо моя рідненька

Травень – місяць, багатий на свята, найпишніший та найкращий час навесні.  Зворушливим і близьким серцю кожної людини є День матері, який ми відзначаємо в другу неділю травня. Саме в цей день усі вшановують і матір-неньку, і матір-землю, і Матінку Божу.

День матері – це чудова можливість для кожної дитини подякувати своїй найріднішій людині й показати всю свою любов.

Зворушливе свято «Мамо моя рідненька…» відбулося 10 травня в нашому ліцеї. Учні  2- Б класу зібралися, щоб висловити свою любов і шану рідненьким матусям.

З дитячих  уст лунали  щирі слова подяки матерям . Протягом усього свята звучала його триєдина сутність: вшанування Божої Матері – Діви Марії, неньки України та рідної матусі.

Свою шану та повагу до матерів школярі намагалися передати в кожному слові, у кожній пісні, у кожному русі.  Святково прикрашена зала була наповнена теплом та ласкою усміхнених поглядів матерів, чистотою та щирістю глядацьких емоцій.  Танок «Два крила» у виконанні дівчаток та їх батьків зачарував глядачів .

Усе найкраще, що є на землі, починається з мами. Без матері, як без природи, не може обійтися людство. То ж  любімо й цінуймо наших найрідніших  матусь  щохвилини, а не лише у святкові дні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button