Новини

Бій під Крутами – бій за майбутнє України

29 січня в Україні відзначають 105-у річницю бою під Крутами, який для нашого народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України.

У Волинському ліцеї імені Нестора Літописця відбулися заходи, присвячені цій пам’ятній даті.

На загальношкільній лінійці вчитель історії Повар О.О. провів екскурс у минуле «Герої Крут – для нащадків взірець». Ліцеїсти вшанували пам’ять загиблих молодих патріотів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю України».

У 7-А класі відбулася виховна година «Пам’ятай про Крути», яку підготувала класний керівник Полелюк Г.В.

Пресцентр чергового класу випустив тематичну стінгазету.

У читальному залі бібліотекар ліцею Романюк І.В. організувала викладку літератури «Крути – невгасимий вогонь української волі».

Кондратюк Н.В., класний керівник 4-Б класу, провела зі своїми вихованцями розмову в колі «Під Крутами пішли в безсмертя».

Сьогодні на захист України стали тисячі українців, які ще вчора були цивільними людьми: вчителі, студенти, менеджери, бізнесмени, історики, співаки. Щира вдячність усім, хто нині виборює нашу перемогу, право жити у вільній країні на своїй землі.  

Ми маємо реальний шанс завершити цю боротьбу. Бо наше суспільство зробило свій вибір на користь вільної та незалежної держави й готове цей вибір захищати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button