Новини

Дбаємо про розвиток своєї громади

Кременецькою громадою було оголошено конкурс дитячого малюнка «Кременецька громада 2028», який проводився у школах громади з метою популяризації процесу стратегічного планування серед молодших мешканців громади і залучення їх думки до формування Візії Кременецької громади у 2028 році.

21 грудня в кабінеті міського голови Андрія Смаглюка конкурсною комісією обрано п’ять переможців. Вибір міському голові, заступникам та секретарю ради дався не легко, адже було представлено 58 надзвичайно цікавих та креативних робіт. В кожній роботі було зображено нашу громаду, якою її хочуть бачити найменші мешканці.

 А 29 грудня в приміщенні Кременецького Центру Культури та Дозвілля відбулось третє засідання членів Робочої Групи з розробки Стратегії Розвитку громади на 2022-2028 роки.

Стратегічну сесію урізноманітнила презентація бачень майбутнього громади, які підготувала місцева молодь – переможці конкурсу дитячого малюнку «Моя громада 2028».

Діти акцентували на потребі створення креативних публічних просторів, відновленні кременецького парку і створенні нових робочих місць.

На це засідання було запрошено переможців конкурсу малюнків, серед яких був наш ліцеїст, учень 10 класу – Мартинюк Віктор,за  найкращий локальний проєкт під назвою «Проєкт паркової зони м. Кременець «МРІЯ». Вітаємо його із перемогою і вагомий внесок у розвиток Кременецької громади.

Міським головою Андрієм Смаглюком було нагороджено переможців конкурсу дитячого малюнку «Моя громада 2028» заохочувальними подарунками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button