Новини

«Die Grenzen der Sprache sind die Grenzen der Welt» «Межі мови – це межі світу»

Вивчення іноземної мови – нелегка справа. Це складний процес, що вимагає багато часу та зусиль. Вивчати іноземну мову потрібно з дитинства, що і роблять наші школярі. Крок за кроком діти для досягнення перших нелегких вершин вивчають літери, слова, створюють проєкти.  

Предметні тижні дають змогу дітям реалізувати себе, проявляти вміння та здібності, формувати активну навчальну діяльність. Щороку вчителі німецької мови нашого ліцею Плахтина Т.С., Бречко Л.П., Карнаух В.П. разом зі своїми вихованцями проводять заходи  для заохочення вивчення даного предмета.

Учні 1-А класу виконували  цікаві  інтерактивні завдання, тренуючи свої знання та вміння з іноземної.

П’ятикласники  ознайомилися із символікою німецькомовних країн. Учнями та вчителем Бречко Л.П. були виготовлені захисні маски, які прикрасили державними гербами  та прапорами Німеччини, Австрії, Швейцарії, Люксембурга, Ліхтенштейна. Пандемія вкотре нагадала нам про те, що ми єдині та повинні дотримуватися маскового режиму.

Школярі 2- Б класу, у формі пізнавальної гри-змагання

“Навчаємося граючись” захоплено крок за кроком виконували завдання, демонструючи свої знання з мови, формуючи в собі командний дух.  

Справжнім випробуванням для учнів 7-их класів стала вікторина

” Україна- die Ukraine”  на знання історії та географії  своєї  країни.

Ліцеїсти 6-их класів дізналися багато цікавого та нового про святкування зимових свят в Німеччині. Діти переглядали відео, презентації та провели дуже цікаву та змістовну вікторину по даній темі. Вони краще ознайомилися з культурою проведення цих святкових днів.

Заходи такого формату урізноманітнюють навчальний процес, допомагають мотивувати, та, власне кажучи,  подобаються дітям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button