Новини

ДІТИ – НАШЕ МАЙБУТНЄ!

1 червня – Міжнародний день захисту дітей.

Гарний святковий настрій, ігри, розваги, морозиво, конкурси, вікторини – це невід’ємні атрибути цього свята, але слід пам’ятати головну його мету – розказати про проблеми і труднощі дітей у всьому світі, наголосити на важливості захисту їхніх прав. У цьому році, з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, цей день має особливий відтінок, ми ще більше усвідомлюємо і розуміємо його сенси. Сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв’язку з ескалацією насильства, бойових дій на території нашої держави.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, прагнути, щоб вони росли щасливими людьми і відповідальними громадянами.

Для дітей цей день – ще одна можливість сказати своє слово, озвучити мрії та бажання, потреби й проблеми – свої та дітей усього світу, привернути увагу спільноти до їх вирішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button