Новини

Дитинство шкільне, прощавай!

23 червня у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця відбулося свято з нагоди вручення свідоцтв про здобуття повної середньої освіти “Дитинство шкільне, прощавай”. Щемлива й радісна мить – мить прощання з дитинством… Скільки в ньому спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку. Ніжні почуття огортають душу.

З вітальним словом звернулися директор ліцею Володимир Іванович Мишко, заступник з навчально-виховної роботи Тетяна Михайлівна Романіна. Щирі слова побажань сказали випускникам перші вчителі Пасічник Н.В., Романюк О.Ю. та класний керівник Врочинська Л.В.

Одинадцять випускників ліцею нагородили золотими медалями “За високі досягнення в навчанні”.

Вісім учнів отримали похвальні грамоти за особливі успіхи у вивченні окремих предметів. А також випускникам вручили грамоти за спортивні досягнення, активну участь у громадському житті ліцею, художню самодіяльність, навчальні досягнення.

Ліцеїсти декламували вірші, співали пісні про шкільні роки. Висловили вдячність батькам, педагогам. Усі присутні переглянули презентації й відео про роки навчання в ліцеї.  Особливо вразив відеокліп  “Остання сторінка шкільного життя…” У залі панувала радісна й щемлива атмосфера.

Дорогі випускники, ми бажаємо, щоб ваше майбутнє було світлим і радісним у мирній і вільній країні. Сміливо ступайте на стежину нового життя, ідіть упевнено до мети. Будьте вірними своїм переконанням, удосконалюйтеся й розвивайтеся. Хай нові сторінки вашої книги життя будуть наповнені рядками успіху, вірними друзями, любов’ю до рідної країни, лише хорошими новинами, приємними спогадами. Не бійтеся труднощів, вони роблять нас сильнішими.  Не забувайте своїх учителів, батьків, однокласників, бережіть шкільну дружбу. Будьте щасливими, успішними, натхненними!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button