Новини

Конкурс «Моя професія»

У світі тисячі професій! Як зорієнтуватися у такій їх кількості? Як обрати серед них ту, з якої розпочнеться твій трудовий шлях? Відомий український  філософ Григорій Сковорода радив іти за покликом серця й обирати «сродну» професію, бо тільки вона може зробити «потрібне неважким, а важке потрібним».

Питанню вибору професії був присвячений виховний захід, який був проведений з учнями 9-Б класу. Дві команди «Дизайнери» та «Художники-модельєри» представили свої емблеми, девіз та брали активну участь в різноманітних конкурсах, які стосувалися їх професії.

Учасники заходу складали за опорними словами прислів’я про працю, відгадували загадки, знайомилися з професіями наших предків, а саме – гончаря, коваля, чинбаря, золотаря, стельмаха, теслі, бондаря, гутника.

Під час проведення «Конкурсу пантоміми» Іщук Марко показав жестами професію кресляра, соціолога, вантажника, а Фількевич Ольга професію взуттєвика, хіміка, лікаря.

Завершився захід творчим конкурсом, під час якого «Дизайнери» оздоблювали рамку для фото, а «Художники-модельєри» модні аксесуари для одягу.

Майбутні випускники набули нових знань про світ професій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button