Новини

Ми – першокласники, ми – однокласники

Давні й добрі традиції шанобливого ставлення до освіти живуть на теренах України. З радістю до них  приєднав і новонароджений  колектив першокласників 2022 року. Маленькі школярики запросили на свято «Науме, настав дітей на ум». Дітки вперше вийшли на сцену – безпосередні, відкриті, щирі, веселі, талановиті та особливі. Адже це діти війни,  учні Нової української школи.

Ведучі свята (Іванюк Дар’я та Ящур Павло – учні 11 класу) ознайомили із особливостями навчання  в давні часи. Розповіли про Наума – покровителя розуму, знань й доброчинства, про те, як у давнину благословляли дітей на навчання. Під час перегляду презентації «Будьмо знайомі» присутні мали змогу познайомитися з родинами маленьких ліцеїстів, талантами  матусь і татусів, бабусь і дідусів, а також приємно вразили своїм хобі вчителі, які сьогодні навчають першачків. Пісня «Я бажаю вам добра»  прозвучала у виконанні батьків, педагогів та усього залу, слова якої линули до найменших учасників свята з найкращими побажаннями.

На жаль, війна внесла свої корективи: Трібуц Павлик  зараз  живе в Чехії, але він теж взяв участь у святі  онлайн та повідомив, що з нетерпінням чекає повернення додому. 

Одинадцятикласники  з радістю прийняли в шкільну родину маленьких ліцеїстів та запросили їх у цікавий світ знань. Веселими  піснями, танцями, щирими словами радувала малеча присутніх. Батьки пригостили діток солодкими гостинцями.

Першокласників зі святом привітав  Мишко Володимир Іванович –директор ліцею. А як сяяли обличчя дітей, коли директор кожному  потиснув руку й сказав, що найбільше радіє за них – гідне майбутнє України.

Сподіваємося, що цікава розмова, тепло і щирість залишаться в наших серцях назавжди. Хай злагода й мир панують у всіх родинах! «Однокашникам» – бути гідними звання ліцеїста, впевнено крокувати  до світу знань. Бо всі ми – нащадки славних козаків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button