Новини

Ми за мир

21 вересня Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматися, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі.

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання всіх українців, котре вони висловлюють уголос так згуртовано, як ніколи раніше.  До відзначення цього свята  активно долучилися члени євроклубу «Меридіан» Волинського ліцею імені Нестора Літописця.

Девізом заходу стали слова «Ми за мир». Учасники клубу провели змістовне засідання, у ході якого ведучі ознайомили присутніх із фактами історії щодо виникнення та відзначення Міжнародного дня миру. Тематична вікторина, цікаві конкурси, перегляд  відеороликів  запам’яталися учням. 

 Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, Земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Цей день присвячений ідеалам миру як у відносинах усередині держав, так і  між усіма державами, народами та покликаний змусити всіх не тільки задуматися, але й зробити щось заради спокою на Землі.

Отож, хай у цей вересневий день у кожну домівку прилетить Голуб миру з доброю звісткою: «Закінчилася війна!!!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button