Новини

Мить прощання завжди хвилююча

Як сказав відомий письменник: «Усі ми родом з дитинства». Шкода, що ця безтурботна пора так швидко закінчується, а життя готує нові приємні миттєвості, інколи випробування.

Урочистості з нагоди вручення  документів про повну загальну   середню освіту пройшли у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця. Атмосфера стриманості з урахуванням вимог воєнного часу не зіпсувала свята, а  випускники і батьки, колектив і гості усвідомлено  сприйняли незвичайність нинішнього торжества.

Цьогорічний випуск одинадцятикласників щедрий на «золото». Ми пишаємося  Гібським Владиславом, Галатович Вікторією, Конопацькою Юлією, Магерою Кариною, Ширмою Яною, які мають високі досягнення в навчанні. Бажаємо кожному з них здійснення задуманого, втілення мрій, витримки, упевненості у своїх знаннях.

Серед нинішніх випускників є немало таких, які нагороджені Похвальними грамотами за особливі  досягнення у вивченні окремих предметів. Гібський Владислав – із української мови, української літератури, англійської мови, математики, фізики, астрономії, хімії, інформатики, географії. Конопацька Юлія – із української мови, української літератури, англійської мови, біології, екології. Бабура Андрій – із всесвітньої історії, мистецтва, біології і екології, Малопінський Костянтин –із фізичної культури, Ширма Яна – із мистецтва, Стрижак Інна –із біології і екології.

Успіхи в навчанні, а потім у житті починаються з малого. Вдало прочитане слово, побудоване речення, розв’язана задача  пов’язані з іменем першої вчительки. А ще цей випуск можна вважати найбагатшим на класних керівників: Шпортун Людмила Дмитрівна, Мишко Валентина Миколаївна, Савчук Віталій Миколайович, Іванюк Галина Євгенівна. Скільки знань, методів виховання, емоцій, сил та любові вклали всі педагоги ліцею.

Майстром своєї справи в нас поправу називають  директора ліцею Володимира Івановича Мишка. Його  слова  побажань  надають кожному з нас натхнення і віри в перемогу світла, добра і справедливості.

Але найбільше пишаються  нашими випускниками батьки. Це вони розділяли зі своїми дітьми гіркоту невдач і щасливі хвилини радощів, віддаючи до останку любов свого серця.

І хоча чарівна юність нинішніх випускників опалена війною, ми віримо, що своєю працею, знаннями, наснагою вони здолають усі негаразди, а їхнє життя буде щасливим, небо безхмарним, мрії реальними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button