Новини

Наша гордість

Колектив Волинського ліцею імені Нестора Літописця щиро радіє здобуткам і перемогам наших учнів.

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, на Майдані Волі під час святкового концерту «А ми нашу славну Україну розвеселимо!» міський голова Кременця Андрій Смаглюк нагородив подяками та грошовими винагородами призерів ІІІ і ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІ і ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

За особливі досягнення та високу результативність у навчанні, завзятість, активність і працелюбство в рамках програми «Підтримка обдарованих дітей Кременецької міської територіальної громади на 2023-2024 роки» відзначено таких ліцеїстів: Остапчука Богдана, Басовську Марію, Іскру Юлію, Іщука Марка, Кириченка Богдана, Чуздюка Арсена, Матвієнко Поліну, Грек Яну, Скакальського Дениса, Савелюка Максима.

Шуляк Анну, призерку ІІІ етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та учасника ІV етапу конкурсу, нагороджено подарунком та грамотою за високі досягнення в навчанні, старанність та наполегливість.

Щиро вітаємо наших переможців! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії та успіхів у навчанні. Нехай ці перемоги стануть лише початком ще більших нових досягнень!

Також вітаємо вчителів, які підготували переможців.

Усім бажаємо міцного здоров’я, наснаги та подальших творчих успіхів, нових вершин у мирній Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button