Новини

Небесна Сотня – ангели свободи

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні, які стали символом і взірцем жертовності, патріотизму та героїзму. Задля утвердження свободи та демократії вони пожертвували собою, змінивши перебіг історії нашої держави.

Для вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця було проведено ряд заходів. Пресцентр чергового класу випустив тематичну стінгазету. Молодші школярі взяли участь у майстер-класі «Ангели пам’яті». У класних колективах було проведено виховну годину «Воїни світла – герої Майдану», урок мужності «Зима, що нас змінила», годину спілкування «Майдан – місце сили та волі незламних». Для ліцеїстів 5-11 класів відбулася лінійка пам’яті «Небесна Сотня – ангели свободи». Учні вшанували пам’ять загиблих патріотів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю України». У читальному залі бібліотеки школярі мали змогу ознайомитись із викладкою літератури «Небесна Сотня – шлях у безсмертя».

Небесна Сотня стала прикладом та джерелом натхнення для наших воїнів, які сьогодні, в умовах війни, гідно захищають цілісність та незалежність України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button