Новини

Незабутня подорож та водоспад емоцій

Спільна подорож завжди має особливий магічний ефект, особливо, коли вона об’єднує дітей, які переживають складні часи.

Екскурсія учнів 6-А класу на Манявський водоспад залишила незабутні враження та драйвові відчуття усіх учасників. Це була чудова можливість насолодитися природою, пізнати щось нове та провести час разом.

Дорога до водоспаду – шквал емоцій! Гірські річки, велике каміння, дивовижні скелі, круті повороти, дика природа – це все побачили діти, їдучи до місця призначення. Краса Манявського водоспаду, який ховається в ущелині між гострими скелями на р. Манявка, вразила всіх. Його каскади ніби розрізають сам час, адже за стіною води можна побачити гірські породи, яким понад 60 млн. років.

Діти продовжили пригодницьку подорож до Парку Історії Землі «UNDERHILL»,  де відкрили для себе невідомий світ динозаврів та інших тварин. Їм було надзвичайно цікаво та весело відпочивати та здобувати нові знання з історії планети Землі.

Кожен для себе знайшов щось особливе, адже тут поєднані освітні та розважальні елементи, що сприяють поглибленню знань учнів з природничих наук, розвитку еко-свідомості та зміцненню колективу класу.

Всебічний розвиток – запорука успіху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button