Новини

Підсумки акції «Даруйте книги з любов’ю!»

Не викинь книгу на смітник!
Її віддай в бібліотеку,
Бо книга скарб, у ній для тебе
Думок і висловів квітник.
У ній поета віршів море,
Кохання, радість, смуток, біль.
А ще незвідані простори
Письменник відкриває в ній.
Тож дурно книгу не змарнуй
Бібліотеці подаруй!

Книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; дає нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчає жити, любити. Книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником.

14 лютого відзначають Міжнародний день дарування книг. Це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур, спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек. Вважається, що у цей день мають об’єднатися й ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

Учні Волинського ліцею імені Нестора Літописця долучилися до акції «Даруйте книги з любов’ю!» Бібліотечний фонд поповнився великою кількістю друкованих видань (близько 80-ти примірників). Серед подарованого – енциклопедії, дитяча та художня література.

Передати в дар бібліотеці – значить подарувати книзі друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам.

Щиро дякуємо всім, хто взяв участь в акції: учням, батькам, вчителям. Книга, як почуття – даруєш комусь, а тепло на душі тобі! Тому нагадуємо, що ініціатива триває! Приєднуйтесь до кола наших друзів, які подарували книги для читачів шкільної бібліотеки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button