Новини

Підтримка обдарованих дітей – це визнання й оцінка їхніх результатів праці

Кожна дитина – індивідуальність і потребує особливого підходу. Педагогічний колектив ліцею вважає своїм завданням розпізнати талановиту особистість, пробудити радість новизни й творчості, розвивати здібності, уміння мислити креативно. Завжди щиро радіємо здобуткам і перемогам наших учнів, адже підтримка обдарованих дітей – це визнання й оцінка їхніх результатів праці.

З нагоди Дня захисту дітей у Кременецькому центрі культури та відпочинку за особливі досягнення та високу результативність у навчанні в рамках програми «Підтримка обдарованих дітей Кременецької міської територіальної громади на 2023-2024 роки» відзначено одноразовими грошовими винагородами призерів ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та переможців ІІ і ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів МАН України:  Басовську Марію, Іскру Юлію, Іщука Марка, Кондратюк Дарину, Петручок Ірину.        

Тимчук Маріанну, багаторазову призерку ІІ етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, нагороджено подарунком та грамотою за високі досягнення в навчанні, старанність та наполегливість.

Вітаємо наших переможців! Цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети, працездатність і працелюбність – ось характерні риси призерів. Начитані, ерудовані, наполегливі… Вони не тільки гарно вчаться, а й беруть активну участь у житті ліцею.

Вітаємо наставників, які підготували переможців.

Усім бажаємо наснаги та нових вершин у мирній Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button