Новини

Приймаємо вітання

Вельмишановний пане Директоре,
дорогі колеги-педагоги, вихователі, вельмишановні батьки,
найдорожчі серцю ліцеїсти!

Розділяю разом з Вами радість ювілею прекрасного закладу освіти – Волинського ліцею Нестора літописця! Разом з Вами дякую Господу за всі ласки отримані за всі ці роки: за великі успіхи і малі невдачі, за славних випускників, за креативних вчителів, за люблячих вихователів, за прекрасні дні радості і печалі, за все, все. За цей час зроблено чимало: багато здобутків та досягнень, звершень та перемог, цікавих знайомств та важливих кроків. Попереду буде ще більше нових напрацювань і можливостей. І так день за днем, рік за роком, Ваша спільнота перегорнула уже 60-рік книги «Життя»…
У цей святковий день від щирого серця складаю усім Вам найкращі побажання.
Дорогі ліцеїсти! Продовжуйте зростати «мудрістю, літами й ласкою у Бога та людей», ніколи не втомлюйтесь творити добро. Навчайтесь, пізнавайте, творіть, не бійтесь вступати у боротьбу з труднощами, Пам`ятайте про цінність кожної хвилини, прагніть добра, злагоди, миру, любові!
Шановні батьки! Любіть своїх дітей, вірте у них, довіряйте їм.
Любі педагоги! Нехай Божа мудрість провадить Ваше служіння. Бажаю, щоб Ваша праця була ознаменована тими, хто б перевершив Вас у чеснотах, в талантах, бо найкращий той Вчитель, якого переростає учень у знаннях, а найкращий той ювілей, який в стінах рідної Alma-mater збере якомога більше найкращих, найшляхетніших, які стануть будівничими Нової України!
З святом Вас!

З глибокою повагою, пошаною та любов’ю Ганна Зварич
заступник начальника управління освіти і науки
Тернопільської облдержадміністрації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button