Новини

Приймаємо вітання!

Шановні колеги, ліцеїсти, гості!

Сьогодні 60-річчя з дня заснування святкує Волинський ліцей імені Нестора Літописця Кременецької міської ради.

В цей урочистий день хочемо побажати Вам віри у власні сили, радісних звісток і новин, нових спортивних перемог, подальших успіхів у проведенні позакласної та фізкультурно-оздоровчої роботи. Нехай кожен день буде наповнений щасливими моментами, великими досягненнями, вдячними посмішками батьків.

У Вашому закладі навчаються обдаровані учні, які є переможцями та призерами олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, конкурсів Всеукраїнського рівня, учасниками національних збірних із зимових видів спорту (лижне двоєборство та санний спорт). 

Попереду ліцеїстів чекають нові відкриття і здійснення мрій. Минуть роки, і сьогоднішні учні сягнуть нових висот. Їм бути господарями на українській землі. Їм належить майбутнє. І ця нація креативних молодих людей за допомогою свого розуму зможе піднести нашу країну на вищий щабель. Бажаємо учням ліцею нових здобутків і творчих звершень.

Безперечно, дякуємо сьогодні вчителям, педагогам-наставникам, які мотивують учнів досягати значних успіхів у навчальній діяльності.

З повагою працівники управління
освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button