Новини

Разом до перемоги!

Уже багато років у нашій державі проводиться Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). Вона стала невід’ємною складовою національно-патріотичного виховання учнівської молоді. Формування у дітей високих морально-психологічних якостей та оволодіння учнями основ народної культурної спадщини, виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції, здорового способу життя, духовно багатої та фізично розвиненої особистості – головні завдання гри.

Виховна система гри «Джура» – це постійна робота у закладі протягом усього навчального року, яка дає можливість залучити до спільної дії школярів, педагогів, базується на козацьких і пластових традиціях. Така форма виховної діяльності з учнями є надзвичайно ефективною та актуальною, особливо сьогодні, у такий нелегкий час для нашої країни.

Цього року змагання військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») відбувалися на базі Волинського ліцею імені Нестора Літописця. У них взяли участь 10 команд. Кожна вікова група мала свою конкурсну програму: молодша – фізична підготовка та «Весела естафета»; середня та старша –­ складання магазину АК-74 патронами, фізична підготовка, «Рятівник», «Відун», «Впоряд». 

Учні нашого ліцею взяли участь у всіх трьох вікових категоріях. Старша група здобула ІІ місце, а молодша та середня вибороли­ І-ші місця.

Дякуємо організаторам змагань та вітаємо переможців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button