Новини

Сеанс одночасної гри з шахів та шашок

19 березня 2024 р. в спортивному залі Волинського ліцею імені Нестора Літописця за ініціативи СОК «Лицар» відбувся сеанс одночасної гри з шахів та шашок, присвячений пам’яті кандидата в майстри спорту з шашок Цигипало Сави Савовичу та до Дня визволення Кременеччини від німецько-фашистських загарбників.

Сеанс гри відбувся з кандидатом в майстри спорту Бондарем В.В. (шахи) та  директором Волинського ліцею імені Нестора Літописця (шашки). Брали участь бажаючі учні 4 -11 класів, які отримали велике задоволення від гри.

Переможцем у грі в шахи став Демчишин Владислав (10 кл.), друге місце – Гринчак Іван (8-Б кл), третє місце – Миснік Оксана (8-А кл.). Також хорошу гру продемонстрував випускник нашого ліцею Гринчак Богдан завітавши на турнір.

Переможцем у грі в шашки стала Бєлозьорова Ангеліна (6-А кл.), друге місце – Ліфа Анна (8-Б кл.), третє – Кістеньова Софія (6-А кл) та Онишканець Олександр (8-Б кл.)

Переможці були нагороджені грамотами та медалями.

Всі учасники турніру висловлюють слова вдячності Валентину Володимировичу Бондару за високу професійну майстерність, суттєві підказки та рекомендації до занять шахами. СОК «Лицар» бажає учням ліцею  підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог  у мирній Україні.

Запрошуємо до активної участі у наступних турнірах!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button