Новини

«Щастя – творити добро»

13 листопада відзначають Всесвітній день доброти. Це чудова можливість поділитися гарним настроєм зі своїми друзями та близькими. Добре слово, вчинок, будь-яка приємна дія робить наш світ кращим. Тому саме сьогодні педагог-організатор Залюбовська-Ширма Н.Б. провела з лідерами учнівського самоврядування 7-11 класів заняття з елементами тренінгу на тему «Щастя – творити добро».

Під час засідання учасники ближче познайомилися, навчилися говорити приємні слова, обмінялися компліментами. Зрозуміли, що віддаючи щось позитивне, отримують значно більше. З’ясували, де починається добро та що таке щастя, чи легко бути добрим і чи можливо бути щасливим у наш час. Переглянули мультфільм «Просто так», презентації «Щасливі сім’ї» та «Літні люди». Склали букет добра з незвичайних квітів: вдячності, доброзичливості, спілкування, чемності та милосердя. Учасники отримали позитивні враження від заходу.

На завершення відбулася коротка розмова директора ліцею Мишка В.І. з лідерами, під час якої обговорили різні ідеї та визначили напрямки роботи щодо ефективної діяльності учнівського самоврядування.

Нехай це заняття переросте у щоденну потребу  творити добро, нехай у ваших душах знайдеться місце для чуйності, благородних вчинків і щастя, адже людина починається з добра. А творити добро – значить бути щасливим!

Дякуємо ЗСУ за цю можливість!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button