Новини

Світова практика у життя ліцею через набуття досвіду викладання англійської мови із всесвітньо визнаними експертами Британської Ради

Курс «Викладання та навчання у важкі часи» – ініціатива Британської Ради, покликана підтримати вчителів та надати практичні рекомендації щодо навчання у складні часи. 6-8 червня 2023 року вчитель англійської мови Волинського ліцею імені Нестора Літописця Скакальська Ольга Вікторівна пройшла курс у Вроцлаві (Польща), занурившись в атмосферу британської освіти у Coventry University. Учителі англійської мови практично з усіх куточків України, які працюють з внутрішньо та зовнішньо переміщеними учнями, мали можливість зібратися та попрацювати над посиленням своєї стійкості, збагатити педагогічний арсенал ефективними стратегіями та техніками викладання у важкі часи. Разом із досвідченими тренерами Британської Ради вчителі обговорювали, як створити чутливе до травми навчальне середовище та сприятливі умови на уроці, як керувати складною поведінкою учнів, щоб забезпечити якісну освіту. Учасники тренінгу акцентували увагу на понятті й різновидах травми, її впливу на психіку школяра, поведінку та навчання. 

Упродовж трьох днів учителі обговорювали складні теми щодо викладання в класі з переміщеними дітьми, ділилися своїми емоціями та досвідом про ефективну організацію занять у складний воєнний час.

Кожен учасник оцінив, наскільки цей курс важливий та необхідний саме сьогодні, щоб допомогти собі та своїм учням у формуванні стійкості до травми та нестабільності. Педагоги дізналися, як створити належні умови для навчання, керувати складною поведінкою дитини, а також опановували нові методики організації безпечного навчального середовища у своїх навчальних закладах. Досвідчені тренери підтримували та допомагали учасникам протягом курсу, сприяли створенню позитивної атмосфери та проведенню ефективної й продуктивної роботи. Досвід експертів Британської Ради ефективно використаємо у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button