Новини

Вітаємо переможців обласного конкурсу на кращу методичну розробку інтегрованого уроку!

У контексті реалізації інноваційного освітнього експерименту регіонального рівня «ЕКО-школа» з метою вдосконалення фахових компетентностей  педагогічних працівників, розвитку їх творчого потенціалу, пошуку нових форм, методів і прийомів навчання, педагогічних технологій  та підходів до освітнього процесу, а також виявлення та поширення кращих методичних  напрацювань проведено обласний конкурс на кращу методичну розробку інтегрованого уроку та позакласного заходу.

Журі розглянуло 72 методичні розробки педагогічних працівників із 37 закладів загальної середньої освіти області, відзначило інноваційність, креативність, оригінальність, спрямованість на формування ключових компетентностей здобувачів освіти, реалізацію наскрізних змістових ліній «Екологічна безпека і сталий розвиток», «Здоров’я і безпека», особистісно зорієнтованого, діяльнісного, інтегративного наукових підходів.

Щиро вітаємо Стрижак Світлану Анатоліївну, учительку біології, та Петручок Світлану Анатоліївну, учительку хімії, які  стали переможцями конкурсу – здобули І місце в номінації «Інтегрований урок» (здоров’язбережувальний напрям). Бажаємо нових досягнень та здобутків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button