Новини

Вітаємо з перемогою в обласному етапі XІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

У режимі онлайн із використанням дистанційних технологій відбувся ІІІ (обласний) етап XІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому взяли участь майже півтори сотні талановитих учнів та студентів Тернопільщини.

Мета конкурсу – виховання в учасників почуття гордості за свій український народ, його духовні цінності, любові до рідного краю, почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе мирне майбуття України, про яку мріяв і писав у своїх творах Великий Кобзар.

Приємно відзначити, що учениця 5-А класу Волинського ліцею імені Нестора Літописця Шуляк Анна гідно представила наш освітній заклад. Юна ліцеїстка виборола ІІ місце.

Вітаємо з перемогою п’ятикласницю та її наставника – учителя української мови та літератури Ятчишину Т.С. Бажаємо творчого злету думок, креативних ідей, натхнення, удачі, миру й добра. І, звичайно, високих здобутків у ІV (фінальному) етапі конкурсу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button