Новини

Засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів

В умовах дистанційного навчання перед освітянами постало завдання створити цікаві онлайн-уроки, які включали б усі принципи та ідеї НУШ і повною мірою розвивали б усі необхідні ключові компетенції здобувачів освіти.

28 грудня відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів на тему:  “Досвід упровадження в освітньому процесі технологій дистанційного навчання в початковій школі”.

Метою засідання було вивчити досвід щодо впровадження дистанційного навчання в освітній галузі, сприяти розвитку творчої активності педагогів, підвищувати їх теоретичну, методичну, практичну компетентність та  удосконалювати  освітній  процес  у  початковій  школі за допомогою технологій дистанційного навчання і виховувати інтерес  до  самовдосконалення, пізнання  нового.

Керівник методичного об’єднання Тимощук Н.Л. ознайомила присутніх із цифровим калейдоскопом «Електронні освітні ресурси для Нової української школи».

Учитель інформатики Полелюк Г.В. провела практичне заняття  «Застосування сучасних платформ та інструментів під час дистанційного навчання».

Під час диспуту «Як створити середовище НУШ в умовах дистанційної освіти?» заступник директора з навчально-виховної роботи Оболончик Т.Д. зазначила, що для забезпечення повноцінного освітнього процесу на відстані, окрім технічного інструментарію, учителю необхідно володіти низкою професійних та особистих компетентностей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button