Новини

Збережемо Землю для життя

Земля прекрасна, вона для тебе:
І  сонце ясне, і  синє небо.
Птахи і звірі, моря і  ріки.
Нехай же буде вона  навіки!

Святкування Всесвітнього дня Землі є важливою подією, яка нагадує про нашу відповідальність перед природою та необхідність збереження її ресурсів.

День Землі – це особисте свято нашої планети, тому щасливою у цей день має бути саме вона, а зробити її такою можемо тільки ми – люди.

Цей день є особливою нагодою вкотре нагадати дітям про захист навколишнього середовища заради збереження Землі, показати, що кожен з нас може почати дбати про довкілля зараз.

За ініціативи президента євроклубу «Меридіан» Вериківської Анастасії (9-А клас) відбулося чергове засідання, на якому учні відзначили цей день. Ведучі заходу розповіли про актуальні екологічні проблеми та презентували ролик, спрямований на підвищення свідомості учнів щодо проблем довкілля та природоохоронних заходів.

Крім цього, учасники євроклубу мали можливість взяти участь у творчих конкурсах, присвячених темі екології та збереження природи. Діти висловили свої думки та ідеї, переглянули тематичні відеоролики, взяли участь у відеовікторині, де продемонстрували знання з географії та отримали творче домашнє завдання.

Засідання євроклубу «Меридіан», проведене до Всесвітнього дня Землі, стало важливим кроком у формуванні екологічної свідомості серед учнів Волинського ліцею імені Нестора Літописця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button