Новини

Зустріч досвіду із юністю

Цікава зустріч ліцеїстів з талановитим кременчанином Василем Петровським відбулася у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця на тему «Важливість розвитку творчих здібностей для життя та професійної кар’єри». Говорили про майбутню професійну кар’єру, про вплив творчості на розвиток креативного мислення, про становлення особистості в сучасному світі. Пан Василь поділився досвідом про шлях становлення себе як художника, власну стратегію розвитку. Ліцеїсти ознайомилися із роботами митця, розглянути одну із скульптур, яка відображає історичне минуле Кременця, помандрували сторінками соціальних мереж майстра. Василь Васильович поділився з учнями своїми ідеями, майбутніми планами, порадив учням розкрити власну індивідуальність, творити на благо людей, Батьківщини, Господа.

У надзвичайно приємній, невимушеній атмосфері відбулася зустріч, яка пройшла у формі інтерв’ю. Пан Василь – високоморальна особистість. Його філософські роздуми змушують переосмислити життя, визначити пріоритети, цілі власного майбутнього. Для нього творчість – це нестандартні шляхи пошуку себе, а митець – людина, яка доносить свою ідею іншим.

Ми щиро дякуємо Василю Петровському за змістовну розповідь, емоційне піднесення, можливість доторкнутися до мистецтва. Майстер запросив присутніх на майбутню виставку творчих робіт «На контрасті», символом якої є ворона.

Бажаємо Вам  втілити всі свої задуми, продовжувати прикрашати світ творчими шедеврами. Хай Вас оточують  лише  доброзичливі та щирі  люди, життєвий шлях освітлюється всіма барвами веселки, щоб Ви мали можливість творити під мирним українським небом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button