Новини

Зустріч з пожежниками: цікава, повчальна, завжди актуальна!

Напередодні Дня рятівника, 15 вересня, у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця відбувся захід “Безпека у житті –  життя у безпеці ” . Це була цікава і корисна зустріч. До учнів 1- 4 класів завітав начальник 23 ДПРП 5 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Тернопільській області, капітан служби цивільного захисту Гулий С.О.  Школярі дізналися про небезпеку, яку приховує в собі вогонь, причини пожеж, призначення сірників та необхідність обережного їх використання.

 Ліцеїстам  було продемонстровано спорядження пожежника. Яке захоплення та емоції були у дітей від можливості приміряти каску рятівника. Спілкуючись з школярами, відповідаючи на їх запитання, капітан розповів про особливості роботи пожежників, правила безпеки. На завершення усі переглянули уривок фільму «Небезпечні знахідки», а також мультфільми, у яких  продемонстрували, що необхідно робити, коли почули звук сирени.

 Дітям дуже сподобалась зустріч з людиною такої мужньої і героїчної професії, вони запам’ятали, що пожежу краще попередити, ніж потім ліквідувати.

Щиро дякуємо за цікаву зустріч!

Вітаємо з Днем рятувальника! Дякуємо за вашу неоціненну працю, відвагу, мужність і неймовірну турботу про людей. Ви – справжні герої. Нехай в житті кожного з вас буде більше спокійних годин. Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості духу, благополуччя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button