Новини

Край, в якому я живу 2021

23-24 березня проведено II тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу».

II тур Конкурсу проводить Український державний центр національно-патріотичного виховання краєзнавства і туризму учнівської молоді спільно з Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді  за підтримки та сприяння Департаменту освіти і науки та Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної держадміністрації.

Конкурс проводиться з метою виховання в учнів любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, природного довкілля; розвитку музейної справи в загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних закладах освіти.

Тернопільську область серед музеїв військово-історичного профілю, представляв учень Волинського ліцею імені Нестора Літописця Бабура Андрій. На огляд ним була представлена екскурсійна програма «Життя заради майбутнього». Проводилася вона на базі Музею військової слави навчального закладу та отримала належну оцінку зі сторони членів комісії.

Даний конкурс є ще одним підтвердженням ролі шкільних музеї у національно-патріотичному вихованні учнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button