Новини

Радіємо новим членам родини!

Моя сім’я – жаданий скарб,
Той найцінніший діамант
І найпрекрасніший смарагд,
Який від злого збережу,
І до добра я піднесу.

         З давніх-давен серед українців виник і утвердився погляд на сім’ю і рід як на святиню, а на виховання дітей — як на святий обов’язок батьків.

      Сім’я і школа – це берег та море. На березі дитина робить свої перші кроки, отримує перші уроки життя, а потім перед нею відкривається велике море знань і шлях в цьому морі прокладає школа.

     Стало традицією в травні відзначати День сім`ї у нашому ліцеї. Тому і учні, і вчителі не стояли осторонь цієї події.

       15 травня ліцей гостинно відчинив свої двері для майбутніх першокласників та їх батьків. Цей день поєднав у собі два свята – День сім’ї та завершення навчання у «Школі майбутніх першокласників».  Цікаві ігрові завдання чергувались із руханками, танцями. Батьки активно підтримували своїх дітей і взяли участь у спортивних естафетах. Хлопчики та дівчатка  бездоганно  пройшли випробування та отримали посвідчення, що успішно пройшли курс підготовки до навчання у Новій українській школі і тепер можуть стати першокласниками.

Тепла, дружня атмосфера, приємні танцювально-співочі подарунки та щирі посмішки зробили цей весняний день по-справжньому яскравим та незабутнім і додали щасливих нот у життя всіх, хто взяв участь у святкуванні.

Сім’я — це найважливіше, чим багата людина. Опора, тил, підтримка, розуміння. Тож, бережімо наші родини! Нехай почуття єднання і привітності завжди гріє вас! Миру і процвітання кожній українській родині!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button