Новини

Тиждень зарубіжної літератури

Книги – це ріки, що наповнюють  моря.
Ярослав  Мудрий.

З метою ціннісного  ставлення до літератури, книги у Волинському ліцеї  імені Нестора Літописця з 15. 01 по 19. 01 проходив  тиждень зарубіжної літератури, який провели учителі Іванюк Г. Є. та Бречко Л. П.

Протягом тижня учні мали можливість ближче доторкнутися до шедеврів зарубіжної літератури, брали участь у різних заходах та конкурсах, демонстрували творчі здібності та ерудицію. Був складений окремий план проведення  тижня, і всі заходи відбувалися  відповідно до нього.

Особливо активними були учні 5-х класів, вони охоче взяли участь у вікторині «Чарівний  світ казки». Атмосфера гри, суперництва, музики, інсценізації, позитиву – все це спонукає дітей до того, щоб відволіктися від буденної метушні і прочитати новий твір.

Слід  відзначити активність 9-А, 6-Б класів, які підготували проєктні роботи «Письменники рідного краю» (9-А), «Гроші в житті людини: позитивний і негативний вплив» (6-Б). Пошук матеріалу, систематизація, уміння продемонструвати зроблене свідчать про бажання пізнати щось нове, зобов’язують до самоаналізу, відповідальності.

Творчість учнів 6-А класу знайшла своє відображення у малюнках до повісті Ч. Дікенса «Різдвяна пісня у прозі». Світ героїв твору, переданий за допомогою фарби чи олівця – це ще одна спроба передати свої враження від прочитаного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button