Новини

Засідання педагогічної ради

28 грудня у формі творчого звіту проведено засідання педагогічної ради, на якому висвітлили питання «Формування ключових компетентностей на уроках іноземної мови та в позаурочний час».

Підсумок діяльності педагогів за п’ять років зробила Романіна Т.М., заступник директора з навчально-виховної роботи.

Досвідом поділилися вчителі англійської мови (Мишко В.М., Скакальська О.В., Валігура Т.Я., Нагребельна Ю.В.) та німецької мови (Плахтина Т.С., Карнаух В.П., Бречко Л.П.).

Учителі іноземної мови, працюючи над методичною проблемою «Формування комунікативної компетенції учнів та розвиток їх пізнавальних можливостей через використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі», вирішують такі завдання: формують і розвивають ключові компетентності у здобувачів освіти, допомагають учням стати активними учасниками освітнього процесу, практично використовувати здобуті знання, розкрити творчі обдарування особистості та надають можливість самореалізуватися. У своїй роботі керуються таким кредом: «Успіх ніколи не буває остаточним, помилка ніколи не є смертельною, а працелюбність завжди береться до уваги».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button