Новини

День ментального здоров’я

Щороку 10 жовтня ми святкуємо Всесвітній день психічного здоров’я.  Психічне (ментальне) здоров’я – це стан психічного благополуччя, яке дозволяє людям справлятися з життєвими стресами, реалізовувати свої здібності, навчатися й працювати, а також робити внесок у життя суспільства.

Сьогодні війна змусила нас всіх переживати багато негативних емоцій, справлятися з тривогою, постійно підтримувати своїх близьких та продовжувати працювати. За цих обставин, нам ще важливіше дбати про своє ментальне здоров’я, щоб підтримувати бойовий дух, віру в перемогу, забезпечувати життєдіяльність економіки країни та добробут своїх близьких.

Тому  в цей день у нашому ліцеї були проведені заходи з метою підвищення рівня обізнаності щодо проблеми ментального здоров’я. Учні взяли участь у занятті з елементами тренінгу «Психічне здоров’я. Як його зберегти?», зіграли гру «Що робить людину щасливою», поспілкувались з теми «Позитивне мислення та вчинки – запорука відмінного психологічного здоров’я». З метою створення позитивного настрою для педагогів була запропонована акція «Аптечка сучасного вчителя».

Не забувайте, що саме міцне ментальне здоров’я є запорукою нашої стійкості на шляху до перемоги та надає сил, щоб допомагати Україні здобути цю перемогу.

Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button