Новини

Наші ліцеїсти – стипендіати міського голови

За особливі досягнення та високу результативність у навчанні, завзятість, активність і працелюбство в рамках програми «Підтримка обдарованих дітей Кременецької міської територіальної громади на 2023/2024 роки» відзначено  10 учнів закладів освіти Кременеччини.  

Призначено персональні стипендії міського голови у сфері освіти для обдарованих дітей Кременецької міської територіальної громади на 2023 рік. Її розмір становить 50% прожиткового мінімуму для дітей віком від 6 до 18 років.

Колектив Волинського ліцею імені Нестора Літописця вітає наших учнів, які отримали стипендію мера:

     Іскру Юлію, ученицю 9-Б класу,
     Притулу Анну, ученицю 10 класу,
     Басовську Марію, ученицю 11 класу.

У 2022/2023 навчальному році Іскра Юлія стала призером ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів: біологія – І місце, математика – ІІ, хімія – ІІІ, фізика – ІІІ. Здобула перемогу в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології – І місце, брала участь у фінальному етапі.  Юлія – призер ІІ етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – ІІ місце.

Басовська Марія  – переможець ІІ етапу  Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови (диплом І ступеня), з екології (диплом ІІ ступеня), з української мови, хімії, географії (дипломи ІІІ ступеня). У ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови здобула ІІ місце. У ІІ етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка виборола ІІІ місце. Марія – переможець ІІ етапу Конкурсузахисту науково-дослідницьких робіт МАН України в секції «Селекція та генетика» (диплом І ступеня), у фінальному етапі – ІІІ місце.

Притула Анна навчається в нашому ліцеї з вересня 2023 року, а до цього здобувала освіту в  Кременецькій гімназії №3.

Усім  бажаємо творчих успіхів, нових вершин та перемог!

Програма “Підтримка обдарованих дітей
Кременецької міської територіальної громади на 2023 – 2024 роки”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button