Новини

До перемоги з Державною службою України з питань праці

Державна служба України з питань праці щорічно проводить конкурс  малюнків «Охорона праці очима дітей».

Тематика конкурсних робіт.

Безпека праці та здоров’я працівників, правила безпечного та приклади небезпечного виконання роботи у будь-яких галузях і сферах діяльності: енергетики, комунального господарства, рятівників, вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому  господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті, волонтерів на тимчасово окупованих територіях тощо; небезпечні фактори, ризики та загрози життю і здоров’ю на робочих місцях та в побуті, дитячий погляд на вплив агресивної війни росії проти України на безпеку людської діяльності.

На Тернопільщині майже із 400 робіт юних художників обрано переможців регіонального туру Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей»

Південно-Західним міжрегіональним управлінням Держпраці обрано 9 робіт юних митців з Тернопільщини, які є переможцями обласного туру і візьмуть участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023.

Загалом цьогоріч на конкурс надійшло 398 робіт від учнів навчальних закладів з різних куточків області віком від 6 до 18 років. Усі учасники  талановиті митці, які творчо виразили власне бачення тематики не лише з питань охорони праці у різних галузях і сферах трудової діяльності, але й відобразили свій дитячий погляд впливу агресивної війни росії проти України на безпеку людської діяльності. Наші ліцеїсти (13 учнів)  виконали чудові роботи, які вражали своєю майстерністю    

У другій віковій групі (11-14 років) І місце здобула наша талановита ліцеїстка

 – Вероніка Ковтонюк, учениця 9-А класу (керівник вчитель мистецтва – Мартинюк Н.Л.).  Вітаємо її з перемогою, бажаємо не зупинятися на досягнутому, творити і отримувати насолоду від мистецтва. Адже великі справи починаються з маленьких перемог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button