Новини

Дякуємо ЗСУ!

Українські військові, які захищають свою країну від російського агресора, заслуговують на безмежну підтримку та вдячність за свою мужність і жертовність.

5 березня у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця відбулася зустріч учнів із військовослужбовцями, організована волонтерським рухом «Єднаймося, небайдужі!» До присутніх звернувся директор ліцею Мишко В.І. Діти мали можливість поспілкуватися з бійцями, почути їхні історії та досвід, а також задати питання щодо життя на передовій, оборонних операцій, про важливість служби для кожного українця. Діти розповіли про акції на підтримку ЗСУ, які відбуваються у нашому ліцеї. У залі панувала невимушена та доброзичлива атмосфера.

Захисники передали в шкільний музей прапор, підписаний бійцями, серед яких є татусі наших учнів і випускники. Ліцеїсти приготували військовим свої подарунки: листи-подяки, малюнки, смаколики та медові пряники, розмальовані власноруч.

Дорогі захисники, ви стоїте на передовій, ризикуючи своїм життям, щоб ми могли жити в безпеці. Нехай ваше мужнє служіння завжди отримує належну вдячність і підтримку. Ми пам’ятаємо та цінуємо вашу самовідданість і жертовність, які ви проявляєте кожен день, і поважаємо вас за це! Будьте здорові та витривалі! Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button