Новини

Його пісня завжди буде поміж нас

75 – річниця від дня народження композитора, поета, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, Героя України Володимира Іваcюка.

Любити Україну на словах дуже легко. Та треба доводити це на ділі повсякчас і повсякдень. Так, як робив це Володимир Івасюк. Його передчасна смерть позбавила нас ще багатьох пісень, які б він міг написати. Але ми маємо бути горді з того, що його Червону Руту і до сьогодні співають  в Нью-Йорку, в Парижі, у Відні, в Києві. Він любив Україну, творив українське і ніколи не зраджував своїм принципам.

Відзначення Дня народження Володимира Івасюка – це не лише святкування, а й можливість зблизити учнів із найважливішими аспектами української культури та історії. Цей захід сприяє формуванню патріотичних почуттів та розвитку творчих здібностей молодого покоління. У виконанні учасників студії «Гармонія» прозвучали відомі твори композитора. В межах заходу було переглянуто документальний фільм про життя та творчу діяльність митця. У кінці заходу всі присутні заспівали відому на весь світ «Червону руту».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button